Toimitusehdot

Yleistä

Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitulla tavalla. Tällä hetkellä toimitustapoja on valittavissa vain yksi.

Tuotteet lähetetään Postin maksikirjeenä tai pakettina riippuen tilauksen koosta. Postikulut päivittyvät kassaan tuotteiden määrän ja toimituspaikan mukaan.

Halutessasi jonkun muun tavan tai sinulla on muuta toimitukseen liittyvää kysyttävää tai sovittavaa, ota yhteyttä sähköpostilla info@aikuistenlelukauppa.fi

Maksutavat

Maksu suoritetaan PayPal maksuna tilauksen yhteydessä

Tilauksesta tulee suoraan sähköpostina tilausvahvistus tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa vahvistusta hyvin pian tilauksen jälkeen, tarkista roskapostikansiosi.

Emme lähetä erillistä paperista lähetettä tai tilausvahvistusta lähetyksen mukana.

Toimitus tapahtuu ensitilassa maksun saavuttua valitulla toimitustavalla.

Myös nouto on mahdollinen liikkeen aukioloaikojen puitteessa.

Palautukset, vaihdot ja yhteystiedot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Ennen palautusta ota yhteyttä sähköpostitse sopiaksesi palautuksesta. Kaikissa tilauksiin ja palautuksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostilla info@aikuistenlelukauppa.fi.

Ylivoimainen este

Pyrimme varmistamaan, että sivusto ja palvelu toimivat oikein, mutta emme takaa palvelimen tai postinjakelun virheettömyyttä. Emme vastaa mistään mahdollisista kolmansien osapuolien aiheuttamista ongelmista, jotka ovat Aikuisten Lelukaupan valvonnan ulottumattomissa, kuten postinjakelun viivästys tai postin katoaminen.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.
Jos asiassa ei päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, asia ratkaistaan oikeusteitse Suomen lainsäädännön mukaan.
Aikuisten Lelukauppa Oy:lla on oikeus rajoittaa tai poistaa ne asiakkaat palvelusta, jotka toimivat sääntöjen tai lain vastaisesti.

Tekijänoikeus

Kaikki sivustollamme oleva materiaali mukaan lukien kirjallinen materiaali, valokuvat, piirrokset, nimet, logot, tavaramerkit ja palvelumerkit ovat Aikuisten Lelukauppa Oy:n tai kolmannen osapuolen omaisuutta ja ne ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia.
Mitään sivustollamme esiintyvää materiaalia ei saa kopioida, lähettää edelleen, levittää, myydä, julkaista tai lähettää ilman kirjallista lupaa.
Sivustollamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin, jotka eivät ole Aikuisten Lelukauppa Oy:n hallinnassa. Aikuisten Lelukauppa Oy ei vastaa muiden sivustojen sisällöstä tai niiden sisältämistä linkeistä
Aikuisten Lelukauppa Oy voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja tai sivustolla olevaa tietosisältöä, nimiä, hintoja, kuvia tai logoja sekä tuotteita ilman eri ilmoitusta.

Shopping Cart